Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ

Σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την υποψηφιότητά του για τον "Καλλικρατικό" Δήμο Νάξου ο Θανάσης Γρυλλάκης. Μηχανικός στο επάγγελμα, προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Επαρχείου Νάξου και νομαρχιακός σύμβουλος.

Αναφέρει: "Σήμερα δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των δυνατοτήτων σύγχρονων πολιτικών. Αυτό που αμφισβητείται είναι η προσήλωση τους στον όρκο τους να υπηρετήσουν το λαό. Πολιτική, λέξη ομόρριζη με τον πολιτισμό. Πολιτισμό που τον έχουμε ξεχάσει, τον έχουμε στα αζήτητα. Είναι καιρός να απαλλάξουμε την πολιτική από τις δουλείες της! Είναι καιρός η πολιτική να γίνει άσκηση θυσίας και προσφοράς, να υπηρετεί σκοπούς και όχι σκοπιμότητες!
Ο πολιτικός πρέπει να μπορεί να δει πέρα από τα όρια των κομμάτων και έτσι να υπηρετεί αναγκαιότητες και όχι ανάγκες! Η πολιτική είναι η τέχνη να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Είναι απαραίτητο να κατανοηθεί πως η ηθική πρέπει να γίνει η βάση για τη χάραξη μιας νέας ρεαλιστικής πολιτικής σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις σκέψεις και ξεκινώντας από ειλικρινή αγωνία και ανησυχία για το μέλλον αυτού του τόπου και τα προβλήματα που απασχολούν και ταλανίζουν τους πολίτες του, πραγματοποίησα συναντήσεις και επαφές με φίλους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και αποφάσισα να συνεχίσω στο στίβο της πολιτικής και να ηγηθώ ψηφοδελτίου στον ενιαίο Δήμο Νάξου όπως θα προκύψει από τη ψήφιση του νομοσχεδίου "Καλλικράτης".
Για μας κυριαρχεί μια μόνο αξία κι ένα μέτρο, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Όπως έλεγε και ο Πρωταγόρας "Μέτρον πάντων χρημάτων άνθρωπος"."


Νάξος 22/03/2010

Θανάσης Γρυλλάκης
Μετά από την αναγγελία υποψηφιότητάς του, αναμένονται εξελίξεις, παρασκήνια και πολλά... γκάλοπ. Πλέον διαμορφώνεται περισσότερο το προεκλογικό σκηνικό με 3 υποψηφίους: Νίκο Μαράκη (που αφήνει να εννοηθεί πως θα έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ), Θανάση Γρυλλάκη (από το χώρο του ΠΑΣΟΚ) και Μανόλη Μαργαρίτη (από το χώρο της ΝΔ). Ελπίζω να "ξεκολλήσουμε" απο τα στενά κομματικά πλαίσια αν θέλουμε να δούμε καλύτερες μέρες σε αυτό τον τόπο. Ελπίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: