Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ... "4Χ4"

του Βασίλη Σαρημπαλίδη (Zougla.gr)

Μέχρι τέλος του μήνα, οι βουλευτές ανά την Eπικράτεια θα πρέπει να έχουν επιστρέψει τα αυτοκίνητά τους και να τα αντικαταστήσουν με μικρότερα σε κυβισμό, με μέγιστα τα 1.400 κ.εκ.

Αυτό έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση στους βουλευτές και έχει δώσει το δικαίωμα να αναζητήσουν μόνοι τους και μάλιστα να πάρουν προσφορές από εταιρείες για αυτοκίνητα μέχρι 1.400 κ.εκ. με μηνιαίο μίσθωμα τα 750 ευρώ.

Πολύ απλά ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού θα κάνουν χρήση αυτοκινήτων όπως Citroen C4, Daihatsu Sirion, Fiat Grande Punto, Ford Focus, Opel Astra,Toyota Auris, VW Golf κ.λπ. Στην πράξη όμως οι περισσότεροι αναμένεται να επιλέξουν ένα τετρακίνητο τύπου τζιπ για να μπορούν να κυκλοφορούν και εκτός δρόμου αλλά και να εμφανίζονται όπως πρέπει στους ψηφοφόρους τους...

Για να διαπιστώσουμε ότι αυτά που φημολογούνται ισχύουν ή όχι, επιλέξαμε τυχαία να επικοινωνήσουμε με το πολιτικό γραφείο του κ. Βούρου. Παρουσιαστήκαμε ως η εταιρεία leasing που έχει αυτή τη στιγμή στην κατοχή της το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί ο βουλευτής και ζητήσαμε να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο 1.200 κ.εκ. Αρχικά δεν υπήρξε θέμα αλλά, στη συνέχεια ο συνεργάτης του κ. Βούρου μας ζήτησε να μάθει γιατί δεν κάνει ο ίδιος την επιλογή αφού το αυτοκίνητο με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ. δε θα ήταν ιδανικό και ήθελε ένα άλλο, τύπου τζιπ. Του προτείναμε να του δώσουμε ένα VW Polo 1.200 κ.εκ. TSI με... χαμηλή κατανάλωση αλλά το Tiguan φαίνεται πως ήταν η Νο1 επιλογή του βουλευτή, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συνεργάτη του. Στη συνέχεια και μετά από αρκετή συζήτηση έγινε και διαπραγμάτευση… αλλαγής του Polo με το Tiguan, αρκεί βεβαίως να μην το μάθαινε κανείς...

Να θυμίσουμε ότι, οι περισσότεροι βουλευτές κυκλοφορούσαν πριν από 2-3 χρόνια με αυτοκίνητα 3.500 κ.εκ. και 300 ίππων, οπότε η λύση των μικρών, έως 1.400 κ.εκ., θα λέγαμε ότι τους έχει κακοπέσει .

Ακούστε εδώ τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: