Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ VS ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Μάσκα" αλλά και στο blog fraxios, με εισαγγελική εντολή ζητούνται τα "κρυφά" τιμολόγια του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου (Π.ΟΔ.Ν.). Μεγάλα τα ερωτηματικά παραμένουν στην τοπική κοινωνία για το θέμα, γιατί παρ' όλο που τα τιμολόγια έχουν ζητηθεί επανειλημμένα από τη μειοψηφία και πολύς θόρυβος έχει δημιουργηθεί από το περασμένο καλοκαίρι περί των εξόδων του Πολιτιστικού, ποτέ δε δόθηκαν στη δημοσιότητα...

Πολύς ο λόγος περί "διαφάνειας" του Πολιτιστικού, περί που πήγαν τα όσα (πόσα;) χρήματα και σε ποιούς. Πρόεδρος του Πολιτιστικού είναι ο κ. Ν. Μαράκης (και δήμαρχος Νάξου) ο οποίος υποστηρίζει πως όλα έχουν γίνει νόμιμα και με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Ο κος Μαράκης έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, όμως κανείς δεν προτείθεται να αναλάβει την προεδρια του Π.Ο.Δ.Ν. εάν δεν ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά του στοιχεία.

Να ελπίζουμε τώρα, με την παρέμβαση εισαγγελέα, πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση;..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟς ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑς ΤΗΝΌΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΈΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1ΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΕΜΒΕΙ.
2 ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Κ.Λ.Π., ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙς ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ?
ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΑΝΟΜΩς ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΘΟΥΝ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Δ.Ν. Ο ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1ΟΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ Π.Ο.Δ.Ν. ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η Ο.ΝΣ.Σ. ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝΤΟΝΗ?
2ΟΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
3ΟΝ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΣΤΗΝ Ο.ΝΑ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ο.ΝΑ.Σ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥ?
ΚΡΙΜΑ ΜΑΡΑΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΑΝΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ.
ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΖΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Πολιτιστικό και πως πολλά κρύβονται στο σκοτάδι, είναι προφανές. Τόσες συζητήσεις και διαμαρτυρίες από το καλοκαίρι που μας πέρασε χωρίς τίποτα να βγει στο φως, όσον αφορά πόσα χρήματα και σε ποιούς πήγαν... Μαγειρεύονται πολλά όλο αυτό το διάστημα και τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί να εμπλέκονται είναι γνωστά (και κάποια ίσως άγνωστα). Όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει, δεν φοβάται να πέσει άπλετο φως για να μη μένουν "σκιες". Το θέμα πλέον είναι αν ο εισαγγελέας θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Σίγουρα θα δεχτει πιέσεις...
Θα ξεκαθαρίσει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ Ο ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΙΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ...