Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ LIFTING

Επιτέλους κάτι κινήθηκε στον Πολιτιστικό... Όχι δεν πραγματοποιήθηκε καμιά πολιτιστική εκδήλωση, απλά άλλαξε η σύνθεσή του. Συγκεκριμένα, άλλαξε (επιτέλους) ο πρόεδρός του. Ο κ. Νίκος Μαράκης ο οποίος είχε αναλάβει την προεδρία του Π.Ο.Δ.Ν. - λέγοντας μάλιστα πως έτσι δίνει έμφαση στη λειτουργία του Οργανισμού – παραχώρησε τη θέση του στο Δημ. Σύμβουλο κ. Νίκος Καρποντίνη. Εν σειρά αλλαγή προέδρων λοιπόν.

Όμως ο κος Καρποντίνης είναι κάτοικος Αθηνών. Με τηλεδιάσκεψη θα γίνονται ο συντονισμός και το πρόγραμμα των (όποιων) εκδηλώσεων; Ο κος Καρποντίνης δήλωσε επίσης πως φέτος οι εκδηλώσεις θα είναι... περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά. Εύκολο αυτό μια και την προηγούμενη χρονιά έγιναν... πόσες;!


Τέλος, στο νέο Πολιτιστικό αντιπρόεδρος ορίστηκε η κ. Στέλλα Τσακωνιάτη με τακτικά μέλη οι κ. Κ. Γιάννης Φρατζέσκος, Στράτος Φουτάκογλου, Γιώργος Φωστιέρης, Νίκος Βασαλάκης, Δημήτρης Τσακωνιάτης, Σοφία Καραβία, Ηλίας Δημέας, Τοτόμης Πρωτονοτάριος και ο Γιάννης Δρυμαλίτης.

Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους εμάς εδώ είναι να δούμε επιτέλους πολιτισμό. Να ελπίσουμε πως θα δούμε επιτέλους εκδηλώσεις με ποιότητα και διαφάνεια, ανθρώπους επιτέλους σχετικούς με τον πολιτισμό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ( λέμε στην Νάξο)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ?
ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΝ ( ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ)ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.
Ο ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Ο.ΝΑ.Σ. ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΔΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΤΙΜΩΝΙ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΟΜΩΣ? ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ