Κυριακή 10 Απριλίου 2011

SUPER MARKET... ΑΠΑΤΗ!


Πριν 15 μέρες αγόρασα από γνωστό Super Market της Νάξου δύο κουτιά εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ. Όταν αργότερα άνοιξα το ένα, πρόσεξα μια ετικέτα που έγραφε ευκρινώς "ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ". κατάλαβα πως το συγκεκριμένο κουτί ήταν μέρος κάποιας πολυσυσκευσίας με "δώρο" κάποιο κουτί. Πρόσεξα όμως πως και το δεύτερο κουτί είχε την ίδια ετικέτα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, σκέφτηκα όμως πως αυτά τα κουτιά ήταν δωρεάν και κατέληξαν να πωλούνται προς 1 ευρώ το ένα (δηλαδή καθαρό κέρδος στο Super Market...)
Χθες πέρασα ξανά από το ίδιο Super Market, έκανα κάποια ψώνια και αγόρασα ξανά ΝΟΥΝΟΥ. Ξανά οι ίδιες ετικέτες 15 μέρες μετά! Δηλαδή όλες αυτές τις μέρες "πουλάνε" γάλα που είναι δωρεάν - δώρο προς τον καταναλωτή! H εταιρία Friesland - ΝΟΥΝΟΥ το ξέρει αυτό; Αν λοιπόν δείτε αυτή την ετικέτα ή κάποια ανάλογη, μην αγοράσετε το γάλα - ή όποιο άλλο προϊόν - μην αγοράσετε τίποτα, απλά αφήστε το καλάθι με τα ψώνια και απλά φύγετε! Σεβαστείτε το συγκεκριμένο κατάστημα όσο σέβεται κι αυτό εσάς!

Φυσικά υπήρχε και κάτι άλλο πολύ σοβαρό: Άλλες οι τιμές στο ράφι και... άλλες οι τιμές στο ταμείο (προς τα επάνω) σε κάποια προϊόντα! Λίγος σεβασμός στον καταναλωτή. Ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε. Να μην πω για ελέγχους... ποιούς ελέγχους;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να δημοσιευσεις το ονομα του καταστηματος που διαπρατει την απατη και να το στειλεις και στα αλλα τοπικα μεσα για διαπομπευση
Μην λυπασαι τους κλεφτες, τον κοσμακι πρεπει να προφυλαξουμε

Ανώνυμος είπε...

Προσθεσε και τα αλλα Ναξιακα ιστολογια στην μπαρα σου για να εχεις καλυτερη συνεργασια μαζι τους και γινε πιο ενεργος
Η Ναξος μας εχει αναγκη ολες τις φωνες

Λατρης του blogginig

Naxiest είπε...

Ο σκοπός μου δεν είναι η διαπόμπευση του συγκεκριμένου (και γνωστού) καταστήματος - αλλά να κάνω όλους μας πιο προσεκτικούς όταν αγοράζουμε κάτι. Να μην "τσιμπάμε" από δήθεν χαμηλές τιμές και προσφορές που πρακτικά δεν υπάρχουν πολλές φορές. Ίσως να συνετιστεί και το κατάστημα και να σέβεται τους πελάτες του. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Ανώνυμος είπε...

Το λάθος συγχωρείτε, η πρόθεση όμως να εξαπατήσει τον καταναλωτή με τέτια κοροιδία και περιφρόνυση πρέπει να τιμωρείται με περιφρόνυση. Θα έπρεπε αυτοί οι ασυνήδητοι να γίνονται γνωστοί για να είναι προσεχτικοί και να μας σέβονται.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ 1-2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ "ΔΩΣΩ" ΣΤΕΓΝΑ.