Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΗ

(Αναδημοσίευση από το newsit.gr)



Το νοσοκομείο της Νάξου ζήτησε από το ΕΚΑΒ να στείλει ελικόπτερο για να μεταφερθεί στην Αθήνα - Το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, αρνήθηκε αρχικά να στείλει - Τελικά, ελικόπτερο μετέφερε το άτυχο παιδί στην Αθήνα.

Το παιδί τραυματίστηκε λίγο μετά τις 08.00, στην αυλή, στα κάγκελα του σχολείου του. Έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα γεννητικά του όργανα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ να στείλει ελικόπτερο, για να μεταφερθεί ο άτυχος μαθητής σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο πατέρας του παιδιού, μίλησε στην τηλεόραση του Σκαϊ και είπε ότι στελέχη του ΕΚΑΒ, ορθά-κοφτά και μιλώντας με απρέπεια στους γιατρούς του νοσοκομείου, αρνήθηκαν να στείλουν ελικόπτερο και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου να μεταφέρουν το άτυχο παιδί στο νοσοκομείο της Σύρου.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου της Σύρου είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το περιστατικό. Τελικά μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ελικόπτερο του ΕΚΑΒ έφτασε στη Νάξο και μετέφερε το παιδί στο Αμαλία Φλέμινγκ...

Σχόλιο: Κύριοι πολιτικάντηδες, χορτάσαμε υποσχέσεις. Δεν μας δίνετε τίποτα ακόμα και στο υπέρτατο αγαθό που λέγεται Υγεία. Η Υγεία δεν έχει χρώμα. Κανένα κόμμα σας δεν προσέφερε τίποτα σε σχέση με όσα πληρώνουμε ως πολίτες στα ταμεία. Νοσοκομείο... μπλα, μπλα, μπλα. Ελικόπτερα, ψαροκάικα... Μήπως η ζωή κάποιου έχει νόημα μόνο ως ψήφος;